Onnea Kapsi!

Jasmin Hulkko / 2. helmikuuta 2013

kapsi-logo-vari-tarkenne

Kiitos!

Kaikki eivät varmasti tunne yhdistyksen historiaa niin hyvin, että tietäisitte tämän merkityksen. Kaikki eivät ole olleet yhdistyksen toiminnan piirissä niin pitkään, että tämä herättäisi suuria tunteita. Kaikki eivät ole välttämättä tulleet ajatelleeksi niitä lukuisia ilon, surun, tuskan, väsymyksen, riemun, turhautumisen, onnistumisen ja välillä myös ylpeyden aiheita, jotka ovat yhdistyksen matkan varrella kohdanneet niin ylläpitoa, hallintoa kuin yhdistyksen jäsenistöäkin.

Kapsi on tullut toiminnan vakiintuneisuutta kuvaavaan ikään. Kapsi on 10 vuotias.

Kiitos jokaiselle Kapsin jäsenelle! Te tuotte tälle toiminnalle tarkoituksen ja teette tämän mahdolliseksi!

Kiitos yhdistyksen toimihenkilöille! Te olette tehneet omalla panoksellanne yhdistyksestä toimivan kokonaisuuden!

Sekä kiitos kaikille kumppaneille, joiden kanssa Kapsi on saanut toimia ja kasvaa yhdistyksenä nykyiseen muotoonsa!

Kapsin kymmenvuotinen taival on pitänyt sisällään runsaasti tapahtumia ja vaiheita. Itse aloitin Kapsin piirissä puuhastelun liittymällä jäseneksi syksyllä 2004. Tuolloin yhdistykseen kuului noin 200 jäsentä. Oli yhdistyksen toinen toimintavuosi. Liittymisestäni asti, vajaan yhdeksän vuoden ajan Kapsin toiminta on kehittynyt jatkuvasti pienin tasaisin askelin kohti nykyistä tilannetta. Kehitys jatkuu edelleen ja sitä ajaa yksinomaan jäsenistön tarpeet luotettaville, huolella ja taidolla ylläpidetylle alustalle, jonka päälle on hyvä rakentaa itselle merkittäviä palveluita.

Vajaan yhdeksän vuoden aikana Kapsista on muodostunut minulle elämäntapa. Yhdistyksen monimuotoinen toiminta on antanut puitteet omien taitojen kehittymiseen ja verkostoitumiseen IT- ja tietoliikennealan ammattilaisten kanssa. Mielenkiintoista puuhaa löytyy aina, kun sille itseltä löytyy aikaa. Isot ja pienet asiat etenevät päivä päivältä. Kapsi jatkaa kehitystään ja minä pienenä osana kokonaisuutta sen mukana. Suunnataan siis yhdessä kohti seuraavaa vuosikymmentä ja uusia haasteita!

Kiitos Kapsista kuuluu teille kaikille!

 

2 vastausta käyttäjälle “Onnea Kapsi!”

  1. Pekka sanoo:

    Onneksi olkoon ja kiitos kaikille menneille ja nykyisille aktiiveille!

Vastaa