Illanvietto Tampereella

Petteri Aimonen / 2. elokuuta 2010

K-paitaiset läppäriveikot kokoontuivat viime lauantaina asuntooni Tampereella. Vieraita kertyi lopulta 5, eli vakioasukkaiden kera 25 m² olohuoneessa meitä oli seitsemän. Kaikki hankkimani sipsit ja kola kuluivat, mutta 2 kg naudan paistia osoittautui ylimitoitetuksi varmuuskertoimella 2.

Tapaamisessa ei ollut sen erikoisempaa ohjelmaa, vaan kuusi tuntia kului siihen mihin livetapaamiset ovatkin parhaita: tutustumiseen ja sekalaisten pikkuasioiden hoitamiseen. Ylläpidosta mukaan oli houkuteltu Atte Hinkka, joka hoiti pari pidempään haitannutta ongelmaa kuntoon, kun omat oikeuteni eivät niihin riitä. Vastavuoroisesti itse generoin kotisivujen julkisesta jäsenlistasta sukunimilistan, jota käytetään kehitteillä olevan jäsenhallinnan testidatana.

Kerrostalon sauna sattuu olemaan näppärästi samassa kerroksessa, ja sain sen varattua kahdeksi tunniksi. Ruuan jälkeen kävimme siis saunomassa ja samalla käytiin monivaiheinen keskustelu tallennusratkaisuista aina kotikoneen RAID:sta Kuhan mahdollisiin seuraajiin.

Mainitsin tapaamisesta myös Kapsin jäsenten postituslistalla viikkoa aiemmin siltä varalta, että joku toiminnasta kiinnostunut sattuu asumaan lähistöllä. Mukaan lähtikin IRC:stä tuttu kermi, joka tuntui viihtyvän hyvin porukassa, vaikka olikin jättänyt läppärinsä kotiin (!)

Valitettavasti virallista valokuvaajaa Mazaa vietiin armeijaan ennen kuin hän kerkesi lähettää minulle kuvia tapaamisesta, joten alla sen sijaan kuva illan pääesiintyjästä:

Kuukauden vanha kääpiöhamsteri kiinnitti kaikkien huomion herättyään kahdeksan aikoihin. Atte tosin jatkoi tunnollisesti skriptin koodaamista, jotta tukipyyntöjen jonotustilanne saadaan joskus verkkosivuille. Hommaa onneksi helpotti se, että OTRS:n monimutkaisesta tietokantarakenteesta on edes kuva olemassa.

3 vastausta käyttäjälle “Illanvietto Tampereella”

 1. kermi sanoo:

  No anteeks.. muistan seuraavalla kerralla korjata virheeni.

  Mut oliha mulla sentään älypuhelin mukana kompensoimassa, 😀

 2. Miro Nieminen sanoo:

  Jos/kun jatkossa tällaisia tapaamisia tulee, uskaltaako tällainen tavisjäsenkin pistäytyä käymään ja tutustumaan K-paitaisiin ihmisiin? :3

 3. Petteri Aimonen sanoo:

  Ainakin kokousten illanvietoissa on ”tavisjäseniäkin” suuri osuus. Nämä muut tapaamiset ovat varsin uusi ilmiö, mutta minun nähdäkseni ei mikään estä porukkaan soluttautumista.

Vastaa