Se yksi kostea juhannus…

Olli Vainio / 20. lokakuuta 2012

Nimittäin tänä vuonna. Toimitilalla.

Juhannusviikolla ennen juhannusta kesätyöntekijä lähti toimitilalta normaalisti töiden jälkeen pois ja kaikki oli ok. Sunnuntaina juhannuksen jälkeen toimihenkilöiden saapuessa paikalle olikin toimitila muuttunut uimaaltaaksi. Lattialla oli paikoin useampi sentti vettä ja rakenteet selvästi kastuneet. FFFFFUUUUUUU.

Tämän juhannuksen jälkeen oli tokikin hyvin ilmeistä, että toimitila tulee olemaan pidemmän aikaa poissa käytöstä. Aiemmin jo olimme harkinneet toimitilan vaihtoa tilanpuutteen vuoksi ja nyt päädyimmekin ratkaisuun, että sama tässä välissä vaihtaa toimitilaa kun kuitenkin joutuu tekemään kaiken uusiksi.

Tuo uuden toimitilan hankinta osoittautuikin sitten astetta haastavammaksi operaatioksi kuin olimme ajatelleet. Jostain syystä vuokranantajat suhtautuivat todella nihkeästi asunnon vuokraamista yhdistykselle toimitilaksi. Aloimme etsiä uutta toimitilaa heti juhannuksen jälkeen ja lopulta uusi toimitila saatiin vuokrattua syyskuun lopulla. Tämän 3 kuukauden aikana tuli kyllä kaikille hyvin ilmeiseksi toimitilan tarpeellisuus.

 Neuvottelupuoli uudella toimitilalla. Jotain asennuksia on vielä kesken.

Uusi toimitila on Oulun Kaijonharjussa sijaitseva 51,5 neliön kaksio johon olemme kalustaneet toisen huoneen neuvotteluhuoneen kaltaiseksi tilaksi ja toisen huoneen kalustus on vielä hieman kesken, mutta siitä on tarkoitus tehdä jonkun kaltainen ”säätötila”.

Toinen puoli uudesta toimitilasta on vielä vaiheessa.

2 vastausta käyttäjälle “Se yksi kostea juhannus…”

  1. Tm_T sanoo:

    Hieno juttu uudet tilat. (:

  2. Jarkko sanoo:

    Olen ihmetellyt itse samaa miksi on niin vaikea muuttaa yksityis asunto yirtyksen toimitilaksi..Mutta hyvä tuosta tulee! Uudet tilat virkistävät!

Vastaa