Konesali muutettu

Tuomas Haarala / 30. marraskuuta 2019

Muutoksen jälkeen asiat ovat toisella tavalla. Tässä tapauksessa myös paremmalla mallilla; vanhaa kalustoa on vaihdettu uuteen, kuten kalustosivulta on nähtävissä. Enemmän ja vähemmän anonyymit yhdistyksen säätäjä-ässät polttivat aikaa vaivojaan säästämättä; sivusta katsoen on ihmetyttänyt miten määrätietoisesti ja sujuvasti muutto tapahtui, ja miten vähän ongelmia muutosta seurasi.

Ylläpitoporukka muuttaa tätä kirjoitettaessa viikonloppunsa tunteja taustajärjestelmien remontiksi. Työn alla on Matrix-viestintätyökalun käyttöönotto, Jabberin poisto, uuden webbipalvelun taustajärjestelmien nosto tuotantokelpoiselle tasolle. Merkittävä osa asioista on käyttäjätasolla suoraan näkymättömiä, valvonnan kehittäminen kohentaa käyttäjäkokemusta häiriötilanteiden ehkäisyn sekä nopeamman toipumisen kautta.

Kuten aina tapahtumissa, keskustellaan myös siitä miten asioita voisi tehdä paremmin niin teknisellä kuin yhdistyksen tasolla. Mikäli mieleesi tulee jotain mitä haluaisit nähdä Kapsin tekevän, älä toki pidä kynttilää vakan alla, vaan kerro ajatuksistasi.

2 vastausta käyttäjälle “Konesali muutettu”

 1. Mikko sanoo:

  Hyvää työtä! Kiitos kaikille.

  En tiennyt muutosta ja siksi vähän ihmettelin kun muuttopäivänä sähköposti ei toiminut eikä myöskään kapsi.fi. Vasta tänään huomasin, että Kapsilla on myös sähköpostilista teknisille tiedotuksille: https://www.kapsi.fi/jasentoiminta/postituslistat.html

  Liityin listalle, joten minun osaltani homma kunnossa. Mietin kuitenkin, että olisiko aiheellista tiedottaa kaikille jäsenille tällaisista huolloista? Itsekin vasta näin kymmenen vuoden jälkeen huomasin liittyä tiedotuslistalle. Yhdistyksellä kuitenkin taitaa olla kaikkien käyttäjien sähköpostiosoitteet tiedossa.

 2. Veeti Veteläinen sanoo:

  Kiitos palautteesta!

  Taustalla päätöksessä tiedottaa vain techinfo-listalle oli se, että yhdistykseen kuuluu myös jäseniä, jotka eivät käytä jäsenpalveluja, eikä heitä täten myöskään kiinnosta niiden käyttökatko. Listan lisäksi muutosta tiedotettiin myös Kapsin etusivulla. Saimme muiltakin jäseniltä palautetta ettei tiedotus ole tavoittanut riittävän hyvin ja pyrimme tiedottamaan tehokkaammin tulevaisuudessa.

Vastaa