Lakan meltdown part n ∈ ℕ

Tuomas Salomäki / 17. tammikuuta 2008

Lakka-palvelimella on historiansa aikana ollut monenlaisia ongelmia, joista useimmat ovat johtuneet suuremmilta osin softapuolen temppuilusta, jos ei lasketa mukaan aivan alkuaikojen levypalvelinsotkua. Rauta on siis palvellut kolmisen vuotta sen suuremmitta ongelmitta, mutta siihenkin saatiin muutos tänään iltapäivästä: kone katosi maailmankartalta totaalisesti. Edes palvelimen muuten riippumattomaan etähallintajärjestelmään ei saatu yhteyttä. Muutaman tovin hiljaisuuden jälkeen etähallintajärjestelmä palasi linjoille, mutta suureksi harmiksi jouduttiin toteamaan, ettei boottaminen kuitenkaan onnistu, sillä virrat tuntuivat pysyvän koneessa päällä vain joitain satunnaisia sekunteja kerrallaan. Kertakaikkisen mystillinen tilanne.

Aikansa temppuiltuaan rauta kuitenkin näyttäisi muuttuneen taas vakaan oloiseksi ja palvelut saatiin taas ajoon. Huolto on kuitenkin tilattu ja toivomme, että huoltomies saa jotain selkoa tilanteeseen.

ps. Lakka siis menee aamusta huoltoon jonka kestoa on tässävaiheessa näillä tiedoin vaikea arvioida. Nyt on oiva hetki harkita irssin siirtämistä xobille. 😉

Avainsanat:

Yksi vastaus käyttäjälle “Lakan meltdown part n ∈ ℕ”

  1. jkj sanoo:

    Ongelma aiheutti jatkuvaa virran katkeilua myös koneen etähallintapuolelle. Lopulta koneeseen vaihdettiin emolevy.

Vastaa