Lahjoitetaan käytettyjä HP:n palvelimia yhdistyksille

Olli Vainio / 18. marraskuuta 2011

Kapsi on taas kovasti uusimassa rautaa ja käyttämättömäksi jää pari vanhaa HP:n palvelinta. Nämä palvelimet lahjoitetaan yhdistyksen kokouksen päätöksen mukaisesti voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille. Hallitus valitsee koneiden saajat.

Tarjolla on:

HP DL380 G5, hankittu maaliskuussa 2008

 • Yksi 1,87GHz 4-ytiminen Intel Xeon(E5320) -prosessori
 • 11GB DDR ECC (4x 2GB, 2x 1GB ja 2x 512MB kammat) -muistia
 • 2x 146GB 2.5″ 10krpm SAS -kovalevyjä
 • Kaksi virtalähdettä

HP DL320s G1, hankittu marraskuussa 2007

 • Yksi 2,4GHz 2-ytiminen Intel Xeon (3060) -prosessori
 • 6GB DDR2 EEC (2x 2GB ja 2x 1GB muistikammat) -muistia
 • 6x 750GB ja 6x 1TB 3.5″ SATA -kovalevyjä
 • Kaksi virtalähdettä

Molemmat koneet lahjoitetaan ilman minkäänlaista takuuta tai palautusoikeutta. Lähtökohtaisesti kuitenkin koneet ovat tuotannossa olleita koneita ja kaikki rauta on toimivaa.

Mikäli yhdistyksenne haluaa hakea konetta lahjoitettavaksi juuri teidän yhdistykselle, niin sen hakeminen tapahtuu sähköpostitse Kapsin hallitukselle. Hakemuksessa tulee käydä ilmi lyhyesti mikä yhdistys on kyseessä, mihin käyttöön kone tulisi ja minkälaiset valmiudet kyseistä konetta yhdistyksellä on ylläpitää. Erikoisesti kiinnitämme huomiota siihen, että kone tulisi mielekääseen käyttöön ja yhdistyksellä on oikeasti kykyä myös käyttää ko. konetta.

Hakemukset tulee olla perillä viimeistään 15.12.2011 klo 23:59. Puuttellisia tai määräajan jälkeen tulleita hakemuksia ei huomioida.

3 vastausta käyttäjälle “Lahjoitetaan käytettyjä HP:n palvelimia yhdistyksille”

 1. Tarvisimme palvelimen http://www.benchrest.fi web-sitelle jonka takana on Suomen kasa-ampujat ry. Voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys olisi mielissään jos saisimme kierrätystavaraa. Yhdistys on käytännössä tylsä, mutta pyrimme edistämään maailman tarkinta harrastusta eli kasa-ammuntaa.

 2. Petteri Aimonen sanoo:

  Hakemukset kannattanee laittaa sähköpostilla hallitukselle, kuten ohjeistettiin.

  Tosin henkilökohtaisesti epäilen että pelkän yhden webbisivuston pyörittämiseen ei näin tehokkaita koneita tarvita (siihen voisivat sopia vaikkapa Kapsin palvelut paremmin ;).

 3. […] maanantain puolella pidetyssä hallituksen kokouksessa päätettiin Kapsin käytöstä poistettujen HP:n palvelinkoneiden kohtalo. Hakemukset on nyt käsitelty ja lahjoituspäätökset […]

Vastaa