Jäsenmaksumuistutukset osa 2

Joonas Kuorilehto / 7. huhtikuuta 2009

Kuten aiemmassa postauksessa kerroin, jäsenmaksulaskuistamme ei lähde tällä hetkellä automaattisia muistutuksia. Lisäksi laskut lähtevät vain jäsenrekisteriin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tähän parannuksena meillä on tällä hetkellä tarjota ainoastaan toivo Sikteeristä, mutta se tuskin on nopeasti käyttöönotettavissa. Pankin vaihdon jälkeen saimme sentään käyttöömme koneella käsiteltävät tilitapahtumalistaukset ja nyt on ainakin mahdollista automatisoida valvontaa jonkin verran.

Niitä muistutuspaperita oli aika iso nivaska laitettavan kirjeisiin. Kirjeiden pakkausta. Olli ja Joonas laskevat kirjeiden määrää. Oli niitä iso nippu.
(Kuvia postitustalkoista, kuvat Matti Averio)

Koska maksamattomia laskuja oli pahimmillaan useiden vuosien ajalta, katsoimme järkeväksi yrittää vielä tavoittaa jäseniä paperisilla muistutuksilla sähköpostin lisäksi. Melko moni on varmasti vuosien aikana vaihtanut sähköpostiosoitettaan, mutta postitse on vielä toivoa tavoittaa jäsen.

Muistutuksia lähtikin paperilla hurja määrä, 418 kappaletta. Tästä on jo vähennetty sähköpostilla lähetetyn muistutuksen maksaneet.

Osa on varmaankin jättänyt maksun maksamatta, koska haluaa lopettaa jäsenyytensä mutta ei ole hoksannut lähettää asiasta viestiä hallitukselle. Toisaalta luvattoman monella on jäsenrekisterissä vanhentuneet yhteystiedot. Tämän postimuistutuksen tarkoituksena on osaltaan myös herättää heidät ennen tunnuksien lukitsemista.

Maksut maksamatta jääneet voidaan ainakin näiden muistutusten jälkeen viimein selkeästi erottaa. Ainakin tämän jälkeen jäsenrekisteri on taas siistimpi ja voidaan jatkossa valvoa jäsenmaksuja järkevämmin. Tavoite-aikatauluna on lukita tunnukset ennen vuosikokousta.

Yksi vastaus käyttäjälle “Jäsenmaksumuistutukset osa 2”

  1. Idea sanoo:

    Suosittelen itse tällaista palvelua 🙂

    https://postita.fi/

Vastaa